Kontakta oss

It’s an Itsy thing

Vi är din one-stop-shop. Vi är experter på IT, kommunikation, dokumenthantering och att ge våra kunder en problemfri arbetsplats. Därför fokuserar vi på att leverera exakt det som våra kunder behöver, otrassliga lösningar utan krånglig teknik. För det är inte svårt att göra komplicerade IT-lösningar. Tvärtom. Det svåra är att skapa teknik som är på din sida. Alltid enkelt, alltid exakt. It’s an Itsy thing.

Vår kultur

Vissa saker är extra viktiga för oss på Itsy. Vi värnar om våra relationer, både de på kontoret och de utanför. Och för att kunna ha bra relationer med våra kunder, måste vi ha bra relationer på kontoret. Om vi är trygga, glada och engagerade kan vi leverera bättre lösningar. Därför är vår kultur viktig. Vi har roligt, vi är professionella och vi litar på varandra.

1. Vi har roligt

Det ska vara roligt att arbeta hos oss. Om det är roligt att gå till jobbet, så kommer resultatet att bli bättre, våra medarbetare kommer stanna längre och vi kommer få nöjdare kunder. Som arbetsgivare är vi engagerade i vår personal och arbetar för att skapa en trivsam arbetsplats där det finns plats för alla. Det ska också vara kul och enkelt att göra affärer med oss.

2. Vi är professionella

Vi är professionella i möten med andra och i det vi levererar till våra kunder. Vi försöker alltid förstå våra kunders verksamhet och deras utmaningar. Genom vårt engagemang skapar vi långsiktiga relationer. Vår erfarenhet och kunskap gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen för dem, utifrån deras behov. Ibland innebär det att vi ger dem något de inte själva visste att de ville ha, men faktiskt behövde.

3. Vi litar på varandra

Vi har stort förtroende för varandras arbete och vet att alla medarbetare är betydelsefulla. Hos oss har alla möjlighet att påverka och vi försöker att inte krångla till saker i onödan. Vi vill ha en flexibel arbetsplats, där vi höjer varandra och alltid vill varandras bästa. Vår framgång är tack vare alla som arbetar här. Vi visar respekt för varandra och tycker att ödmjukhet är klädsamt. Vi får och tar ansvar för våra kunder och vår omvärld.

Sponsring som ger fler människor fler möjligheter

Vi har valt att sponsra verksamheter som stöttar vår värdegrund och som tror på samma saker som vi gör. Vi vill hjälpa dem som en gång hjälpt oss, och vi vill ge tillbaka till Örebro. Genom att sponsra utvalda organisationer i Örebro kan vi bidra till att fler människor möts, fler människor får vara en del av ett större sammanhang och fler människor får fler möjligheter.

Vi verkar för mångfald och jämlikhet och vi tror att något händer när människor går samman för att arbeta mot samma mål. I vår position har vi möjlighet att påverka och vi vill stötta organisationer inom idrott, musik, konst och andra samhällsinsatser som gör skillnad.

Vi fokuserar våra insatser på tre olika områden. Organisationer som attraherar stora grupper människor, vi sponsrar exempelvis både fotboll och ishockey för damer och herrar. Ungdomsverksamheter, vi vill stötta och skapa möjligheter för kommande generationer. Samt verksamheter som hjälper de mest utsatta i samhället.

Vi tror på att alltid försöka leva fritt och att ha roligt på vägen. Och vill vara med och bidra till att fler människor får den möjligheten.